Fent planter

Una vegada l’alumnat ha dissenyat la rotació de cultius que volen portar a terme, el següent pas serà obtindre el material vegetal a implantar. En aquest sentit treballarem dos vies alternatives, per una banda, comprarem planter ecològic ja fet (més ràpid), per l’altra banda, prepararem el nostre propi planter.

Ja hem pensat, segons els condicionants de rotació (profunditat d’arrels, necessitats nutritives, família, antagonismes, etc) els diferents conreus a implantar a la nostra parcel·la, ara ens tocarà obtindre’ls. Aprofitant la visita als Sementers Cucala de Benigànim, comprarem les safates amb el planter d’allò que anem a plantar per tal que siga més ràpid poder continuar practicant altres coses.

L’altra via per obtindre el material vegetal era sembrar-lo nosaltres directament a partir de llavors. Hem preparat diverses safates alveolars amb diversos substrats per poder vore si hi han diferències significatives entre elles.Ara ja les tenim preparades i sols ens queda donar-li les condicions òptimes per poder vore, en poc de temps, els resultats finals.

imag1305

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s